Какви промени предвижда Теодора Стефанова за годината

Година на политически компромиси, промени по върховете на българския футбол и постепенно преодоляване на коронакризата чрез ваксините. Така гадателката на Силвио Берлускони и телевизионна водеща в Ломбардия Теодора Стефанова вижда 2021 година.

Предсказанията на Нострадамус за 2021 година (ГАЛЕРИЯ)

Пандемията силно поляризира света по темата за ваксините. Те обаче са единственият път към нормализирането на живота, казва Стефанова.

"Моята прогноза и призив към всички вас е да не се страхуваме и да направим така, че да се обединим, да извървим пътя и да излезем от този тунел, да видим светлина, която наистина ще ни върне към нормалния начин на живот. Нека се ваксинираме, за да можем отново да прегръщаме любимите си хора, да пътуваме. Ще бъдем много по-спокойни и предпазени. Трябва да благодарим на науката, че за толкова кратко време успяха да направят чудеса с няколко вида от тези ваксини", заяви личната гадателка на Берлускони.

Промени към по-добро Теодора Стефанова очаква и в света на спорта.

"Прогнозата ми е, че скоро ще видим завръщането на феновете по стадионите. Може би това ще се случи постепенно във всички държави и във всякакъв вид спорт, включително футбол, волейбол, баскетбол, лека атлетика, гимнастика, ски. Ще се радваме на публика, след като се ваксинираме и сме по-спокойни", смята гадателката.

Предсказанията на Ванга за 2020-а: Тайната на петте двойки

"Има още един важен момент - ще бъдем изправени пред избор на президент на Футболния съюз. Аз знам кой ще го оглави, но няма да кажа. Ще има балотаж и ще бъде избран един достоен и доказал се човек. Той ще избере екип и постепенно от тази година ще започнат промени, които ще продължат 2-3 години. Ще започне да се случва нещо във футбола. И в момента имаме един много достен човек, който се справя прекрасно в условията на коронавирус, президент е на БФС и прие поста с голяма отговорност - Михаил Касабов", предвижда Теодора.

Според нея предстои много важна година за националния ни отбор. Тя е на мнение, че екипът и момчетата, който новият треньор Ясен Петров ще извика, ще оправдаят доверието му и ни очаква успех на Европейското първенство.

Най-важните съвети, които Баба Ванга ни остави (ГАЛЕРИЯ)

През 2021 г. в България ще проведат и два важни политически вота. На президентския през есента нов държавен глава ще бъде избран след балотаж.

"Мога да кажа, че шест партии ще влязат в парламента. Много малко няма да достигне на БСП, защото ще бъдат почти изравнени с ГЕРБ. Управляващата сега партия, разбира се, отново ще бъде една от водещите. 2021-ва ще е година на компромиси, на комуникация, и всички ще седнат заедно на една маса в името на доброто на България", смята гадателката.

Нестабилност в управлението заплашва и държавата, в която Теодора живее в момента - Италия. Трусове и разногласия прогнозира гадателката на Берлускони по върховете на Европейския съюз. Парите, пандемията, промените ще противопоставят евролидерите, смята Теодора. Промяна и противоборства се очакват и отвъд Океана. В САЩ, според Стефанова, и републиканците, и демократите губят доверието на хората. 

Какви други прогнози направи Теодора Стефанова в ефира на "Неделята на NOVA" гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.