За последните 20 години това е най-голямата нарколаборатория, открита в региона

Огромна нарколаборатория е открита снощи от полицията в Монтана. Тя се намира в град Бойчиновци в бивш цех за акумулаторни отливки. Цехът е превърнат в оранжерия за отглеждане и сушене на канабис. Към този момент има заподозрян, но няма задържани, уточниха от полицията.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

Лабораторията е била свързана и незаконно към електрическата мрежа. Тепърва ще се изяснява, каква е стойността на открития наркотик. За последните 20 години това е най-голямата нарколаборатория, открита в региона.

 „В самата лаботорория се намериха и иззеха общо 600 растения и с много добре изградена инсталация – таймери, въздоховоди, осветителни тела и всичко, което е необходимо за отглеждането на тези растения“, разкри директорът на ОД МВР- Монтана ст. комисар Пламен Томов.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО Е.