Кои са най-любопитните детайли, белязали вчерашната церемония?

Ден след встъпването в длъжност на Джо Байдън и Камала Харис, като президент и вицепрезидент на Съединените щати, се спираме върху най-любопитните детайли, белязали вчерашната церемония. Най-напред, нека да видим на какви тоалети заложиха. 

Джо Байдън, новата първа дама на съединените щати и вицепрезидентът Камала Харис,  заложиха на американски дизайнери при традиционната церемония по встъпване в длъжност на държавния глава във Вашингтон.

Президентът и съпругът на Камала Харис Дъг Емхоф се довериха на моделиера, който е символ на американската мода - Ралф Лорън. Двамата носеха негови костюми, като в добавка Джо Байдън бе избрал вратовръзка в цвят лавандула на същия бранд.

Посрещнаха Байдън с фойерверки над Белия дом (ВИДЕО)

Джил, съпругата на президента заложи на скромния американски бранд "Маркериън". Дизайнерката му Александра О'Нийл й сътвори рокля от туид и  манто с тъмносини ревери. Въпреки че модната й къща съществува отскоро, през 2017 година, до нейните услуги вече прибягнаха куп знаменитости, от актрисата Лора Дърн до певицата Лизо.

Що се касае до вицепрезидентът Камала Харис, тя предпочете двама млади афроамерикански дизайнери - Кристофър Джон Роджърс и Серджо Хъдсън. Бившата сенаторка от Калифорния избра виолетов тоалет, решен с дълга рокля и с манто в същия цвят.  

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.