Това твърдят турски медии

Нападателят на ЦСКА Али Соу е пред трансфер в "Галатасарай". Това твърдят медии в Турция, включително "Nexus Sport", предаде gong.bg. Лидерът в нападението на "червените" е впечатлил скаутите на гранда от Истанбул, воден от легендата Фатих Терим - Императора. Твърди се, че "Галатасарай" е готов да плати между 6-7 млн. евро за привличането му.

През лятото Соу беше силно желан от френския "Дижон", но продължи да играе за ЦСКА, записвайки редица силни мачове, включително два гола срещу "Рома" при победата с 3:1. 

Както е известно, интерес към звездата на ЦСКА проявяват редица чуждестранни клубове.Според Nexus Sport, играчът на "червените" ще се конкурира за трансфер с нападателя на Замалек Мохамед Мостафа. Информациите в Турция обаче сочат, че "Галатасарай" няма как да плати 6-7 милиона евро за Соу, каквито слухове се появиха в България.

Те са на база на изявленията, че Мостафа е първи избор пред "Галатасарай", но сделката е в застой, тъй като турците не искат да платят 5 млн. евро - сума, която иска настоящият му клуб "Замалек". Конкретно за Али Соу се твърди, че "Галатасарай" ще предложи между 1 и 2 млн. евро на ЦСКА, защото в момента грандът от Истанбул не може да отдели по-сериозни средства за входящи трансфери.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО Е.