Актрисата Ая има 5 кавъра на песни в канала си в YouTube, авторско парче също, сега събира идеи за клипа

"В предаването "Социална мрежа" по NOVA NEWS днес Гери Найденова ни среща с една млада актриса, която ще ни разкаже какво е да си част от академията на холивудската звезда и носител на Оскар - българският актьор Димитър Маринов. Вижте интервюто с талантливата Йоана Сиракова- Ая.

"Като малка не можех да си казвам името, казвала съм Ая и родителите ми ме наричаха така. Тази година реших да измисля този псевдоним", разказа тя.

Много ценно беше за млади хора, които искат да се занимават с кино, да бъда в школата на Димитър Маринов. Той знае много и иска да научи младите. Той те въвежда в света на киното по начин, по който друг педагог у нас не може", обясни Ая.

ЕКСКЛУЗИВНО: Димитър Маринов за новия си филм и разделената Америка

За пръв път е "пропяла" когато е била на 4 месеца при баба и дядо, а майка й е пеела, а аз съм започнала да повтарям дословно. 

Има 5 кавъра на песни в канала си в YouTube, авторско парче също, сега събира идеи за клипа.

Благотворителността в семейството идва от баща й, а тя продължава делото му.

Какво още сподели за NOVA NEWS актрисата, вижте целия разговор във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.