Имотът беше основна тема на дълго разследване на руския опозиционер Алексей Навални

Владимир Путин отрече да има луксозен дворец на Руското Черноморие. Имотът, за който се смята, че са похарчени 1 милиард долара, беше основна тема на дълго разследване на руския опозиционер Алексей Навални. То стана истински хит в интернет и вече е гледано над 86 милиона пъти. В разследването Навални твърди, че дворецът в краснодарския край е построен за Путин с пари от държавни фирми. Докато говореше пред студенти, руският президент каза, че филмът е манипулация, която цели промиването на мозъците на руснаците в удобен политически момент.

Навални показа "малкото царство" на Путин за над 1 млрд. евро на брега на Черно море (ВИДЕО)

"Не съм гледал този филм, просто заради липсата на свободно време. Но от видеоподборката, която ми донесоха моите сътрудници, веднага искам да отговоря на вашия въпрос - нищо от показаното там като моя собственост, не е мое или на мои близки роднини. Нито някога е било” заяви Путин.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО Е.