Вижте кой е новият любим на риалити звездата

Риалити звездата Кортни Кардашиян има връзка с фронтмена на групата "Блинк-182" Травис Баркър, пише сайтът на сп. "Пийъл".
Според неназован източник от обкръжението им, Кардашиян и Баркър са заедно от края на миналата година, след като са решили да пренесат отдавнашното си приятелство на следващото ниво.
Музикантът и риалити звездата са съседи в Калабасас, Калифорния, и са приятели от години, но в края на 2020 г. отношенията им са станали романтични.

 

Ким Кардашиян достигна 200 млн. последователи в Instagram (ВИДЕО)

През уикенда Кортни Кардашиян и Травис Баркър са били на почивка в Палм спрингс, от която са публикували снимки в Instagram.
"Кортни и Травис са заедно от около месец или два. Те са приятели от доста време, но в края на миналата година отношенията им прераснаха в романтични", казва източникът от обкръжението на двойката.

 

Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат (ВИДЕО)

Преди близо две години Травис Баркър отрече приписвания му роман с Кортни Кардашиян, настоявайки, че двамата са само приятели.
Баркър има 21-годишна доведена дъщеря и син и дъщеря от брака с бившата си съпруга Шана Моуклър. Кардашиян има три деца от бившия си партньор Скот Дизик. 

ВЪПРЕКИ ПАНДЕМИЯТА: Ким Кардашиян с пищен рожден ден на частен остров (СНИМКИ)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО Е.

Източник: БТА