Извършителите, на възраст между 11 и 18 години, са задържани

Четирима младежи са задържани за нападение и грабеж в дома на 68-годишен мъж от Бургас, съобщиха от полицията в града. Случаят е от 25 януари.

БРУТАЛНА АГРЕСИЯ: Група младежи пребиха мъж в Пловдив (ВИДЕО)

Около 01.00 часа в Четвърто Районно управление - Бургас е получено съобщение за грабеж, извършен спрямо 68-годишен бургазлия в дома му, разположен на ул. "Каваци" в кв. "Горно Езерово". Установено е, че около 00.40 часа, чрез взлом, четирима младежи от квартала (на възраст от 11 до 18 години) проникнали в дома и нападнали собственика, като му отнели сумата от около 100 лв. (във вид на монети и банкноти с различен номинал).

ЗА ДВА ДНИ: Ограбиха двама ученици в София

Бургазлията не е получил сериозни травми. Извършителите на деянието са установени и задържани – трима от тях са криминално проявени. Младежите направили пълни самопризнания. Работата по цялостно документиране на престъпната им дейност продължава.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО Е.