Сглобяването е доста лесно, защото се състои само от 2 модула

На вниманието на всички стопани на котки. Представяме ви един проект, създаден за и вдъхновен от мъркащите любимци и техния афинитет към всякакви картонени кутии и кашони. В предаването "Социална мрежа" по NOVA NEWS ви срещаме със създателката на специални къщи за котки, която сподели, че приема като лична мисия да помага на животните и обвързва идеята си и с благотворителни каузи. 

Вдъхновението на Теодора Йорданова е нейната котка Один, страстен любител на къщи и кашони от картон. Така решава да създаде своя собствена.

Първата къщичка е била от мек картон и не е издържала дълго. След консултации достига до подходящ картон.

Разработват ваксина срещу алергия към котки

Докато я сглобявала, котаракът влязъл в нея, не могла да я сглоби лесно, а след завършването вече той не могъл да се отдели от нея. Идеята е животните да могат да се забавляват.

Това я зарежда и я кара да дава всичко от себе си. Предпоставка е за много забавни моменти. Сглобяването е доста лесно, защото се състои само от 2 модула.

Част от средствата дарява за благотворителност – главно за бездомни животни.

Целия разговор вижте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.