Двама германски режисьори правят филм за него с акцент за живота му след инцидента в Алпите

Първи снимки на легендата Михаел Шумахер след инцидента през декември 2013 година ще бъдат показани съвсем скоро, гръмнаха сензационно медиите в Германия, предаде Gong.bg

След като беше крит в продължение на години, фотоси на Шумахер в семейна обстановка бяха предоставени на германските режисьори Майкъл Уех и Ханс-Бруно Камертонс. Двамата правят документален филм за него с акцент върху живота му след ски спускането в Алпите, при което Шумахер удари главата си и получи травма на мозъка. 

Крият от Шумахер успехите на сина му

Съпругата му Корина, дъщеря му Джина-Мари и синът му Мик също ще участват във филма и ще разкажат за всичко около инцидента и живота на семейството след това.

"Филмът ще покаже впечатляващата кариера на Михаел, но и ще го представи като изключително сложна личност", обясни говорителят на легендата Сабине Кем.

Трогателно видео развълнува феновете на Михаел Шумахер

Лентата ще носи името "Шумахер" и трябваше да бъде готова до края на миналата година, но се забави заради пандемията от COVID-19. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.