Режисьорът и продуцент в откровено интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо

Тази седмица в "Неделята на NOVA" пред Мариян Станков - Мон Дьо застава Магърдич Халваджиян.  През 2016-а списание „Форбс” го постави на първо място в ежегодната си класация на най-влиятелните хора в шоубизнеса у нас. Но дори и да не беше това признание, Маги Халваджиян има над 30-годишна кариера като режисьор и продуцент и най-важното - той никога не е спирал да дава всичко от себе си.

Тони Димитрова: Загубата на брат ми ни съсипа

Резултатите говорят сами за себе си. Освен това, Маги никога не е крил гражданската си ангажираност и трайно я отстоява.

За България – мечти, легенди и реалности. За политиката, викът на площада и изборната пролет. И разбира се за Слави Трифонов. Маги говори разпалено и с отношение. И още - за бизнеса, парите, времето, егоизма и въпросът от който цяла България се интересува: „Къде е Рачков?”. 

Цялото интервю с Магърдич Халваджиян гледайте във видеото

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.