Розови, бели и червени сърца красят северната морава

Първата дама на САЩ Джил Байдън инсталира преди зазоряване в северната морава на Белия дом специални честитки за Свети Валентин с огромни розови, бели и червени сърца, предаде Асошиейтед прес.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

Президентът Джо Байдън и съпругата му разгледаха рано сутринта пъстроцветната украса. Върху огромните сърца бяха изписани единични думи като единство,състрадание, доброта, оздравяване, любов и кураж. Едно от сърцата беше подписано "С любов, Джил".

Пандемията промени картичките за Свети Валентин

Президентът каза пред репортерите, че първата дама на САЩ е известна с чувството си за хумор и изненадите, които обича да поднася. Джо Байдън сподели, че Свети Валентин е любимият празник на съпругата му. Джил Байдън от своя страна довери, че напоследък хората са натъжени от пандемията и че тя си е пожелала с този жест да им даде малко радост и надежда.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.
Източник: БТА