Инцидентът е между два тежкотоварни автомобила

Тежка катастрофа затвори пътя Ботевград – Мездра. Има пострадали. Инцидентът стана малко преди село Скравена на международен път Е79. Движението и в двете посоки е затворено от часове. Въведен е обходен маршрут:  път II-16 София – Своге – Мездра и обратно.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Пострадали при инцидента са водачите на двата камиона. Те са транспортирани в болнични заведения за преглед и оказване на медицинска помощ. Един от пострадалите е мъж на около 57 години. Той е транспортиран в столичната болница "Св. Анна". Към момента пациентът е със стабилни хемодинамични показатели и има лека контузия в областта на лакетната става. Не се налага хоспитализация, съобщават от болничното заведение.

Полицията търси самоличността на загинал при катастрофа мъж

 

 

Според очевидците единият от водачите е изпреварвал колона от автомобили е се е врязъл челно в идващия срещу него камион. На място се провеждат процесуално-следствени действия. Екипи правят оглед на местропроизшествието, а тежка техника опитва да премести двете машини. 

За инцидента ни сигнализираха и зрители на NOVA в "Моята новина". Снимки от тежката катастрофа ни изпрати Красимир Абаджиев. Очакваме и вашите сигнали в рубриката ни ТУК.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.