Това се случи по време на дигиталната седмица на модата в Ню Йорк

По време на дигиталната седмица на модата в Ню Йорк, своята колекция за сезон есен зима 2021 година представи модният дизайнер Ребека Минкоф.

Заради ограниченията свързани с разпространението на COVID-19 този сезон дефилетата се излъчваха на живо в интернет пространството, а някои от дизайнерите заснемаха видеоклипове, с които представяха новите си линии.

СЕДМИЦА НА МОДАТА В НЮ ЙОРК: Дизайнерът Джейсън Ву с ревю на живо (ВИДЕО)

„Не се отказвам! Искаше ми се да покажа, че всички ние можем да  се върнем на работа, но по възможо най-безопасния начин. Смятам,че точно сега е моментът, в който трябва да се обединим и да дадем пример как се ръководи един бизнес в трудна ситуация!  Нашата индустрия и икономиката като цяло, има нужда от това“, заяви  Ребека Минкоф

Като декор за ревюто си Ребека създава истинска ботанческа градина, в която моделите представиха новите й творения изъстени с флорални мотиви и животински принтве. Някои от тоалетите се съчетаваха с маски за лице в същата гама. 

ШОУБИЗНЕС (18.02.2021)

Ревюто се излчваше на живо, а в публиката бяха поканени ограничен брой гости. Не повече от 100 души успяха да видят колекцията на живо. Всеки един от тях трябваше да подпише формуляр за отрицателен Ковид тест и да провери температурата си на входа. Гостите влизаха на групи от 15 души на всеки 20 минути.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.