Щастливата майка публикува и първа семейна снимка с бебето

Принцеса Юджини кръсти първородния си син Огъст Филип Хоук Бруксбанк. Това потвърдиха от Бъкингамския дворец, цитирани от в. „Дейли мейл”.

Принцеса Юджини и новороденото й бебе вече са вкъщи (СНИМКИ)

30-годишната дъщеря на Сара Фъргюсън и принц Андрю и съпругът й Джак Бруксбанк споделиха семейна снимка в Instagram, с която официално потвърдиха името на бебето.

Под поста принцесата написа: „Искаме да ви запознаем с Огъст Филип Хоук Бруксбанк. Благодарим ви за толкова прекрасните послания. Сърцата ни са пълни с любов към това малко човече, думите не стигат, за да изразим чувствата си. Радваме се, че можем да споделим снимки с вас”.

Първа снимка с деветия правнук на британската кралица (ВИДЕО)
 
Малкият Огъст е 11-и по ред за унаследяване на британския престол. Той се появи на бял свят на 9 февруари - ден след 61-ия рожден ден на херцога на Йорк.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.