Риалити звездата и хип-хоп певецът имат четири деца

Подадената от Ким Кардашиян молба за развод с Кание Уест след шест години и половина брак бележи предстоящия край на един от най-известните  звездни брачни съюзи.

Риалити звездата и хип-хоп певецът имат четири деца, небивала слава и огромно богатство, което тепърва ще поделят . В съдебните документи се посочва, че предбрачният договор ще определи какво ще се случи с имуществото на двойката, но едно е сигурно  Ким иска споделено попечителство върху децата. Като причина за раздялата им са изтъкнати Непреодолими различия.

Ким Кардашиян подаде документи за развод с Кание Уест

Това е трето разтрогване на брак за Кардашиян, която ще ползва услугите на известният  адвокат Лора Уасер, наричана "кралицата на разводите". Тя защитатва интересите на звезди като Анджелина Джоли, Бритни Спиърс и Джони Деп и вече е внесла иска на  риалити звездата в съд в Лос Анджелис.

Припомняме, че Ким и Кание започват връзка през 2012 г. Първото им дете се ражда през 2013 г.  Няколко месеца след това Уест предлага брак на любимата си от екрана на празния бейзболен стадион на "Сан Франциско Джайънтс". Двамата се ожениха на 24 май 2014 г. на церемония в ренесансова крепост във Флоренция.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО Е!
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.