Екшънът се разиграл във Велико Търново

Екшън в центъра на Велико Търново. Маскиран с бухалка потроши магазин за дрехи посред бял ден. На ексклузивно видео се вижда и задържането на мъжа. Той обяснил на полицаите, че има неуредени финансови взаимоотношения със собственика.

„Боян Къндев повече от 20 дни отправя заплахи към нас. Пуснали сме жалби. Чупил е стъкла на колите ни, на дома ни. Дори запали една от сградите ни. Той шпаклова къщата ни преди време. Разплатили сме се и изведнъж реши, че му дължим 3 млн. лв. Последното плащане е направено пред 4 души. Има свидетели”, коментира собственикът на магазина Красимир Кънев.

Снимка: Мартин Георгиев, NOVA

Повече от четири часа продължи огледа на разследващите, без да се разместват предмети от произшествието. Въпреки значителните материални щети, потърпевшият бизнесмен е доволен.

„Единственото положително е, че днес го хванаха на място и се надявам всичко да приключи”, каза още Красимир.

Мъжът, потрошил магазина, е задържан за 24 часа. Междувременно стана ясно, че той е психически нестабилен, наркозависим и е добре познат на полицията.  

Снимка: Мартин Георгиев, NOVA

 

 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.