Гости в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS са депутатите Христо Гаджев от ГЕРБ и Явор Божанков от БСП

Тази седмица е последната от живота на 44-то Народно събрание. Веднага след националния празник, от 5 март започва предизборната кампания. Време е за равносметка. Гости в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS са депутатите Христо Гаджев от ГЕРБ и Явор Божанков от БСП.

"ГЕРБ е антикризисна дясна партия, изведохме страната от няколко кризи, започнахме през 2009 г. Над 3,7 млрд. за граждани и финансови мерки са дадени през изминалата година", припомни народният представител от ГЕРБ Гаджев.

По думите на Божанков от БСП ред на ваксиниране липсва – който свари, той се ваксинира.

"Необходима беше силна информационна кампания. Различната информация обърква и плаши хората", смята депутатът от БСП.

ФИНАНСОВ СКАНДАЛ В СОС: Присвоени ли са евросредства от районен кмет в София?

Христо Гарджев му отговори, че процесът на ваксиниране е такъв, за да може максимално бързо да се използват дозите за имунизация на хората.

"Не става въпрос за хаос, а за устремяване на процеса. По този начин до началото на лятото ще можем да овладеем нещата", обясни той.

Целия разговор и дебатите по между им, гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.