В Instagram певицата сподели, че това е продукцията, която никога няма да забрави

Рита Ора продължава да споделя кадри от преживяванята си в България по повод снимките на най-новия й проект Bang. В Instagram певицата сподели, че това е продукцията, която никога няма да забрави! Тя изрази благодарността си към целия екип, с който е работила, към невероятните танцьори и артисти в страната ни.

„Зад кулисите на новя ми филм Bang сме. Това беше един от най-специалните моменти за мен.  Благодаря на целия екип ! Вие сте удивителни! На хората, които ме научиха  да яздя кон,  както и на страхотните танцьори.  Никога няма да забравя красивите планини, сред които беше заснета продукцията! – написа Рита към видеото.

Излиза късометражният филм на Рита Ора, заснет в България (ВИДЕО)

"Намираме се на 3 часа от София и тук е наистина невероятно! Не знам как да обясня тази локация , но  сякаш се намираме в Космоса!",възхищава се звездата.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.