Мика Стоичкова в интервю за NOVA

В "Събуди се" говори дъщерята на Христо Стоичков - Мика Стоичкова. През 1994 г. той й посвети емблематичния си гол срещу Германия на четвъртфиналите в САЩ. До днес връзката им е специална и тя често го нарича „най-добрият баща на света“. Иначе от малка е свикнала да вижда у дома звезди като Пике и Марадона. А Григор Димитров й е като по-малък брат. 

“Горда съм, че баща ми е Христо Стоичков. Аз обаче не го виждам като звезда, а като човек, който се стреми аз и сестра ми да бъдем добри хора. Имаме много хубави спомени заедно. Много неща сме преживяли, защото сме били навсякъде по света”, разказа Мика.

"Майчинството ме промени изцяло. Станах по-грижовна. Чувствам се по-добър човек, имам много любов в себе си", сподели дъщерята на Стоичков.

Повече гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.