Шофьор опитал да изпревари камиона, но изгубил контрол

Товарен автомобил се озовал в канавка малко след кръговото на село Радиново. Сигналът за произшествието е получен около 9,40 часа тази сутрин.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

72-годишен мъж, управлявал лек автомобил на път за гр. София, предприел маневра за изпреварване и изгубил контрол над превозното средство. Последвал удар в задна лява част на товарния автомобил, който е превозвал бутилки. От своя страна, за да избегне удара, водачът на камиона завил рязко надясно и превозното средство е излязло от пътното платно. 49-годишният водач на камиона не е ранен. Леко пострадала е жена, пътувала в колата, предизвикала инцидента.

Движението в участъка от Радиново към АМ "Тракия" се регулира от екип на РУ-Труд. Лявата лента е напълно проходима, а от ОД на МВР в Пловдив съветват водачите да шофират с повишено внимание и да не предприемат рискови маневри на пътя.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.