Звездите изгряха с тоалети в бяло, червено и златно

Наградите "Оскар" бяха връчени тази нощ, но кои бяха най-впечатляващите тоалети на звездите. Мария Бакалова попадна в списъците на най-престижните модни издания с уникалната си бяла рокля.

Блясъкът на червения килим се завърна на церемонията за наградите "Оскар" с Андра Дей и Кери Мълиган, които заложиха на златното и Мария Бакалова, която бе сред звездите, избрали бели бални рокли на принцеси в първия моден парад по време на пандемията, съобщи Асошиейтед прес.

Червеният цвят също беше силно застъпен, редом с къси корсажи и модели, оголващи пъпа. Зендая беше впечатляваща с тоалет в ярко жълто на Валентино и повече от 183 карата диаманти в бижута на "Булгари".

Кои бяха прецедентите в номинациите за "Оскар"? (ВИДЕО)

Мария Бакалова бе като принцеса от приказките в бяла рокля с дълбоко деколте, от което започваше пищна пола от тюл на "Луи Вюитон". Зашеметяващи диамантени обеци допълваха тоалета. BBC отбеляза, че Бакалова е намерила най-лесният начин да се спазва социалната дистанция с широката си шест метра пола, изработена от сто метра тюл.  

Андра Дей бе сред най-сексапилните звезди  в златна рокля на Вера Уанг с дълбока цепка  от едната страна и изрязана до талията от другата,   

Кери Мълиган бе избрала модел на "Валентино" с изрязан топ металик и пищна бална пола. 

Вайола Дейвис бе зашеметяваща в бяла рокля с изрязана горна част на "Александър Маккуин".

Реджина Кинг, заложи на светлосиня рокля на "Луи Вюитон" с криле на раменете и сребърни ленти. 

Големите победители в нощта на "Оскарите" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Рийс Уидърспуун бе в червен тоалет на  "Диор"както и Анджела Басет, която заложи на вечерна рокля на "Алберта Ферети"  . 

Лора Дърн  бе спряла своя избор на бяла пола от пера и черен топ с поло яка на "Оскар де ла Рента". 

H.E.R. бе избрала гащеризон с качулка в кобалтово синьо.

Бременната Емералд Фенъл се усмихваше широко в дълга рокля с пролетни флорални мотиви в преобладаващо зелено и бледо лилаво

Клои Чжао изненада всички с белите си кецове и коса на две плитки. Тя попадна в списъка на най-зле облечените знаменитости.  

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.