Това не е първият случай на агресивно поведение от пътници, разказват потърпевшите

Агресия в градския транспорт в Пловдив. Kадри на мъж, който блъска кондукторка и залива шофьора с безалкохолно, обиколиха социалните мрежи. Инцидентът се е случил в една от автобусните линии в града, а друг пътник е заснел видеото.

ЗАРАДИ ПРЕДПАЗНА МАСКА: Нападение с нож в градския транспорт

„Гол мъж се появи откъм подлеза. В едната си ръка държеше храна, а в другата - безалкохолна напитка. Бях тръгнал от спирката и изчаквах светофара. Мъжът започна да блъска по вратата, но аз не му отворих. След това той посегна с един голям камък. Отворих му, за да не счупи вратата”, разказва потърпевшият шофьор.

След като се качва в автобуса, мъжът хвърля храната и напитката по водача. Следва скандал. Между двамата мъже застава кондукторката, която също е пострадала.

Пребиха с метален бокс шофьор в градския транспорт

„Ние си ги знаем, това се случва редовно. Те са много нагли и искат да се возят без пари. Понякога плащат, понякога отказват. Когато искаме да ги свалим, стават агресивни, вадят ножове”, разказва потърпевшата.

Преди време имало и друг подобен скандал.

„Една група се държа много грубо. Хвърлиха монети в краката ми, за да ме унизят. Обиждаха шофьора. Към мен се обръщаха с много цинични думи”, разказва друга служителка.

АГРЕСИЯ В ТРОЛЕЯ: Шофьор обижда пътници, заплашва със саморазправа (ВИДЕО)