Той благодари на ангажираните с изборния процес

„Искам да поздравя всички с днешния изборен ден. Той е поредната дата, на която трябва да покажем отговорността към конструирането на политическата власт. Чрез партиите и коалициите, гласувайки, можем да покажем нашите визии за конструирането на властта и за прозрачното управление в интерес на страната. От нас зависи бъдещето на България. Призовавам всички да гласуват масово. От нашия глас зависят достойните старини на нашите родители и бъдещето на поколенията след нас”. Това заяви премиерът Стефан Янев.

„Благодаря на всички ангажирани с изборния процес, който протича нормално в цялата страна. Има дребни детайли, малки проблеми, които се отстраняват. Всички работят в синхрон и се надявам в края на деня резултатът да отрази реалната електорална нагласа”, каза още премиерът.

 

 


„Надявам се да има кабинет. Бъдещето на страната зависи от един предвидим кабинет. Имаме нужда да се утвърди парламентаризма, имаме нужда от стабилно управление. Да има прозрачно и отчетно управление в интерес на България”, добави Янев.

„До момента, това, което беше демонстрирано, показа решимостта ни да се преборим с купения вот. Надявам се, че ако в деня на изборите има такива опити, те ще бъдат пресечени”, каза още министър-председателят.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРНИЯ ДЕН ЧЕТЕТЕ ТУК