Някои звезди избраха нежно розово и жълто, други къси рокли с пайети

Седмица след бала в музея "Метрополитън", където модата надхвърля очакванията, блясъкът се завърна на червения килим на наградите "Еми", съобщи Асошиейтед прес.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Ем Джей Родригес избра класическа рокля "Версаче Ателие", напомняща за стария Холивуд, а Били Портър се издокара с черни крила. Родригес съчета роклята си със 71 карата диаманти "Булгари". Някои звезди избраха нежно розово и жълто, други къси рокли с пайети. Никол Байър направи впечатление с лилава рокля от тюл, която я нарежда сред най-добре облечените. Тя е изработена по поръчка от "Кристиан Сирано".

Много звезди, сред които Кейт Уинслет, Джейн Смарт и Сесили Стронг заложиха на класическото черно. Деколтето на Сесили Стронг беше доста дълбоко, а цепката разкриваше целия й крак. Актьорът О-Т Фагбенле премина по червения килим в нигерийски костюм в червено и черно. Аня Тейлър-Джой, която винаги се откроява с елегантност на червения килим, заложи на бледожълта сатенена рокля "Диор".

Ярките цветове преобладаваха на червения килим. Яра Шахиди заложи на "Диор" в зелено, а Кейли Куоко на неоновожълто от "Вера Уанг". Трейси Елис Рос, Катрин-Зита Джоунс и Сара Полсън заложиха на червено.

Връчиха наградите "Еми": Кои са победителите (ВИДЕО)

"Наистина харесах ярките и смели цветове. Усещането беше като от цветни моливи. Беше празнично. Хареса ми, че завръщането на червения килим не беше приглушено и свенливо. Хората изглеждаха развълнувани", каза Андреа Лавинтал, директор за мода и козметика в сп. "Пийпъл". Тя похвали и мъжете, избрали нетрадиционни цветове. Дан Леви беше в кобалтовосиньо, Кенан Томпсън - в розово. Съдейкис, Седрик и други знаменитости също се отказаха от черния смокинг. "Сет Роугън беше в оранжево. Приличаше на есен. Липсваха само листа", добави Лавинтал.

Източник: БТА