В ревюто и взеха участие рапърът Nas и латино певецът Ricky Martin

Поп звездата Риана, която е и моден дизайнер, представи новата си колекция по атрактивен начин.Тази година нетрадиционното модно ревю включи изпълнения на рапъра Nas и латино певецът Ricky Martin. Сред звездите, които се включиха в проекта са Джиджи Хадид и Адриана Лима, актрисата Ванеса Хъджинс и певицата Ерика Баду.

Риана споделя, че създаването на шоуто винаги е голямо предизвикателство.

"Тази колекция е факт, а аз вече мисля за следващата. Обичам предизвикателствата и това ме стимулира да продължавам напред. Харесвам провокациите. Така че никога не мисля дали ще ми бъде лесно или не. Всеки от екипа дава максимума от себе си, независимо дали става въпрос за танци, хореография, осветление, режисура, всеки има своята роля и предизвиква сам себе си да го направи по-добре от миналия път“, казва изпълнителката.

Най-красивите кралски сватбени рокли за всички времена (ГАЛЕРИЯ)

Риана е горда с това, че създава тоалети подходящи за всяка жена.

"Разнообразието винаги е било важно за мен. Това е единственото нещо, от което се водя. Затова моделите ми са предназначени за всички дами по света. Искам те да бъдат част от моята колекция – затова създавам различни размери, за различни религии и култури, защото всяка жена на света иска да се чувства секси и уверена“, добавя дизайнерът.

А на въпроса дали се отказва от музиката, за да се отдаде на модата, Риана е категорична:

"Аз съм нищо без музиката! Обичам я! Така започнах творческия си път, тя ме изгради и ми помогна да бъда това, което съм днес. Така че, винаги ще продължа да правя музика", Категорична е тя.

Звезди, които преоткриха модни тенденции от миналото (ГАЛЕРИЯ)

Звездите с най-скъпи рокли на червения килим (ГАЛЕРИЯ)

Най-красивите рокли от хитови филми (ГАЛЕРИЯ)

Звезди с еднакви рокли: Коя е по-красива? (ГАЛЕРИЯ)

Красавиците от 50-те и 60-те – без пластики и фотошоп (ГАЛЕРИЯ)

Нина Добрев събра погледите с рокля..от стъкло (СНИМКИ)

СЕДМИЦА НА МОДАТА: Зрелищно шоу на фона на Айфеловата кула (ВИДЕО+СНИМКИ)