Италианският финес и чар вече и у нас

Септември е подходящ месец за промени и обновяване на вашата козметика. Времето се променя, нуждите ни също се променят.

Нека се запознаем отблизо с козметичната марка Gabriella Salvete- компания с италиански финес и чар, която отскоро е вече и на българския пазар!

LOVE, JOY, FUN

Слоганът на марката описва точно емоциите, които козметичните продукти на компанията пораждат сред потребителите. Козметика Gabriella Salvete наистина предизвиква любов, радост и забавление. Тази марка предлага висококачествена козметика с италиански чар на достъпни цени! Нека да разгледаме част от асортимента на марката:

Гъбички и четки за грим

Ако искате да постигнете добри резултати в гримирането, добре е да инвестирате в подходящи аксесоари за грим. За перфектно нанасяне на фон дьо тен или коректор използвайте четки за грим Gabriella Salvete TOOLS Make-Up Brush или Gabriella Salvete Brushes Contour Brush. Първата четка е перфектна за нанасяне на течен грим- независимо дали това е фон дьо тен или коректор- с нея можете да постигнете професионални резултати и в домашни условия. Втората четка е за контуриране и с нея можете лесно и бързо да нанасяте пудра, руж или бронзант. Със своята специална практична форма, тя ще се превърне в любим инструмент за оформяне и подчертаване на контурите на лицето.

Пудра

Основата под грима винаги играе важна роля. За ежедневна употреба се препоръчва употребата на пудра Gabriella Salvete Matte Powder. Това е пудра с универсално приложение, защитен фактор spf 15, която придава матов ефект на кожата и премахва отблясъците. Нанася се с гъбичка за грим, ако желаете по-плътно покритие или с четка за грим за по-естествен ефект.

Коректор

Изберете качествен коректор, който е задължителен козметичен продукт за постигането на перфектни резултати с грима. Можете спокойно да заложите на Gabriella Salvete Perfect Skin- водоустойчив коректор с много добри своиства- добра покривност и лека текстура, която не отежнява кожата на лицето в околоочната област. Нанася се перфектно благодарение на меката си четка.

Палитра с 16 цвята

Задължително изпробвайте и сенките за очи Gabriella Salvete Palette 16 Shades. Тя се състои се от 16 различни цвята, които са с матов и преливащ ефект. Компактна и практична палитра, която винаги ще намери място във всяка дамска чанта.

Спирала за очи

Спиралата е продукт, който със сигурност трябва да притежавате в козметичния си арсенал. Изпробвайте висококачествената спирала за мигли с арганово масло Gabriella Salvete Panoramico Argan Oil. Тази спирала придава изключително интензивен обем, а благодарение на съдържанието на арганово масло допълнително хидратира, подхранва и предпазва миглите.

Моливи за очи

Препоръчваме тези 3 механични молива, които считаме за абсолютно необходими за постигането на перфектна визия.

- Gabriella Salvete Automatic Eyeliner Deep Blue - дълготрайна очна линия с дълбок син цвят, който подхожда и подчертава кафявите очи. Придава по-игриви щтрихи на вашия грим.

- Gabriella Salvete Automatic Eyeliner Deep Brown- дълготрайна очна линия с дълбок кафяв цвят, който може да се комбинира с всичко и може да се носи цял ден. Перфектна алтернатива, ако искате да смените черния молив.

- Gabriella Salvete Automatic Eyeliner White Eyes- това е бял молив за очи, който пасва идеално на потъмняла от слънцето кожа. Той подчертава и озарява вашия външен вид. Може да се носи над клепача като очна линия или във вътрешния ъгъл на окото. 

Очна линия

Задължително опитайте течната очна линия Gabriella Salvete Liquid Eyeliner, която е изключително лесна е за използване, дори ако сте начинаещи в грима. Изсъхва много бързо и е водоустойчива. С нея ще постигнете професионални резултати.

Изкуствени мигли

Ако искате да се наслаждавате на дълги и извити мигли, заложете на Gabriella Salvete False Eyelashes. Комплектът съдържа чифт висококачествени изкуствени мигли и специално лепило за тях.

Молив за вежди

Веждите се намират също на видно място над очите ни, така че не забравяйте, че и те се нуждаят от грижи. За да постигнете най-добри резултати използвайте Gabriella Salvete Brow Definer. Предната част на върха на молива е правоъгълна, което помага за по-доброто нанасяне на продукта. Освен това има специалната четка за разресване на миглите и придаване на желаната от вас форма. 

Продукти за устни

Грижете се добре и за устните си, защото те са също важна част от вашата добра визия. Препоръчваме употребата на подхранващо масло за устни Gabriella Salvete Lip Oil Tint. То защитава устните, изглажда линиите и дава отлични резултати. 

Има моменти когато искате червилото ви да е матово и с наситен цвят, тогава нашия съвет е да използвате Gabriella Salvete Matte Lips- червило с матов дълготраен ефект, което не дехидратира устните. Ако желаете придадете само цвят на устните си без матов ефект, изберете подходящ за вас нюанс от серията Gabriella Salvete Colore Lipstick.

Как се грижите за устните си през зимата? Време е да опитате балсам за устни Gabriella Salvete Miracle Lip Balm. Това е дълбоко хидратиращ балсам, продаващ допълнителен блясък на устните. Подходящ за целодневна употреба, особено в студените зимни дни, когато устните се нуждаят от специална грижа.

Бронзант и хайлайтър

За завършек на грима препоръчваме употребата на познатите ни продукти за подчертаване и допълнително озаряване на лицето- бронзанти и хайлайтъри.

Бронзант за лице Gabriella Salvete Bronzer Powder - придава дискретен блясък на кожата и желан нюанс на кожата на лицето, без да отежнява грима. Съдържа водни агенти и има слънцезащитен фактор spf 15.

Хайлайтър за лице Gabriella Salvete Trio Highlighting Palette е продукт, който озарява кожата на лицето и ѝ придава допълнителен блясък. 

Основа за грим с блясък

Кремообразната основа за грим Gabriella Salvete Miracle Cream Highlighting има деликатна текстура, която не отежнява кожата на лицето. Подходяща за всички типове кожа за ярък и сияен ефект. Може да се използва като основа за грим или като хайлайтър в определени зони в края.

Лакове за нокти

Добре е всеки сезон да подновявате лаковете си. В асортимента на марката Gabriella Salvete можем да открием изключително огромно разнообразие от лакове за нокти с различни цветове и нюанси, подходящи за всеки вкус.

Лаковете на тази марка ни направиха огромно впечатление, защото:

- изсъхват много бързо
- имат изключителна покривност и перфектна четка за апликация
- разнасят се много лесно и равномерно.
- изключително дълготрайни и устойчиви на износване
- имат страхотен блясък
- огромно разнообразие от цветове