Боксьорът пое множество тежки удари от шампиона

Дионтей Уайлдър и приет в болница след мача с Тайсън Фюри. Боксьорът пое множество тежки удари от Фюри и това е наложило да получи специализирана помощ, предаде gong.bg. Фюри нокаутира своя съперник в 11-ия рунд в спираща дъха битка.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА ТУК

"Нормално е Уайлдър да постъпи в болница, като се има предвид колко удари понесе", коментираха от щаба на боксьора след мача. С победата над американеца Фюри защити пояса си в свръхтежката категория на професионалния бокс във версия WBC. Така двамата боксьори сложиха край на трилогия помежду им. Те вече се срещнаха два пъти, като първият мач завърши с безпрецедентно равенство, а във втория Циганския крал нокаутира съперника си.

Фюри остана непобедим и спаси титлата с нокаут срещу Уайлдър (ВИДЕО+СНИМКИ)

Поясът остана притежание на британеца, който е непобеден на професионалния ринг. От 31 мача той има 30 победи и вече споменатото равенство с Уайлдър през 2018 г. 21 от успехите му са с нокаут. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.