Инцидентът се разиграл около 10.30 часа днес

48-годишен шофьор блъсна две патрулки и три паркирани коли в Разград преди да бъде задържан в полицейския арест. Няма пострадали при инцидента в квартал "Бели Лом", където завършва гонката. 

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Инцидентът се разиграл около 10.30 часа днес, когато на тел. 112 е получен сигнал за водач, който се движи неадекватно по улиците на областния център.

СЛЕД ГОНКА И КАТАСТРОФА: Задържаха банда за грабежи в София (ВИДЕО+СНИМКИ)

При опит да бъде спрян по бул. „Княз Борис”, шофьорът не се подчинил на дадените му полицейски разпореждания, демонстративно ускорил и продължил движението си в посока жп гарата. Последвало преследване, в което се включил и допълнителен патрулен екип. 

Служителите на реда препречили пътя на автомобила по улица, при което водачът блъснал двата служебни автомобила и още три частни коли, паркирани до близките жилищни блокове. Нарушителят е задържан и отведен в Районното управление.

Зрелищна гонка: Патрулка преследва няколко автомобила в Бургас

По първоначални данни не е установена употреба на алкохол или наркотици. В хода на образуваното следствено дело ще се изясняват причините за поведението му.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.