Какво значи кампания без дебат? Нормално е да се случи, заяви кандидатът за президент

Кандидатът за президент Лозан Панов поиска дебат с конкурентите си за „Дондуков” 2.

В предаването „На фокус с Лора Крумова” Панов попита: „Какво значи кампания без дебат? Нормално е това да се случи, за да може всеки, който гласува, да открои разликите в хората в тази кампания”, каза той.

Според него трябва да има и дебати между политическите формации за техните позиции.

Относно определяното му от социолози четвърто място на изборите, той сравни тези проучвания с хороскоп на астролозите. „Бих се отнасял по-предпазливо”, каза Панов.

Той коментира и завръщането на Делян Пеевски в политиката. „Важното за мен е да чуя възгледите му за съдебната реформа, какво мисли за завладяването на институциите, дали не е допуснал политически грешки в поведението си”, каза Панов.

„Загрижените за хората партии изисква да комуникират помежду си”, каза още Панов.

Той вярва, че ще е на втори тур на президентския вот, но все пак ако не е, би подкрепил кандидата, който не е подкрепен от ДПС.

„Искам дебат. Г-н Радев дава кратки отговори на въпроси на журналисти, но не влиза в дебат, нито с мен, нито с когото и да е друг. Искам да видя тези хора очи в очи”, каза Панов.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.