Сградата не функционира от години

Националната агенция за приходите /НАП/ започва процедура по продажба на бившата Цигарена фабрика в Хасково. Обект на търга е административната сграда, в която преди години са се помещавали ръководството и административният персонал, съобщиха от офиса на НАП в областния център.

Сградата не функционира от години. Общото й техническо състояние е задоволително. Функционално бившата администрация включва три корпуса с топли връзки помежду си, като основният от тях е на шест етажа, поясниха от данъчната администрация. На първите пет са позиционирани кабинети, а на последния етаж има конферентна зала.

Разкриха помещение за обработка на кантрабанден тютюн

Цената, на която е оценен имотът, е 1 665 000 лв. Сградата може да бъде разгледана от днес, 25 октомври, до 3 ноември включително при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. За целта заинтересованите лица първо следва да уговорят среща с публичния изпълнител, поясниха от НАП.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

 
Източник: БТА