Двете придружиха известната си майка на премиерата на филма "The Eternals"

Анджелина Джоли беше придружена от дъщерите си Захара и Шайло в неделя вечерта в Рим за премиерата на филма "The Eternals". Сега, когато децата й са по-големи, Анджелина Джоли вече не пропуска възможността да сподели публично моменти с тях. Звездата, която бе придружена от пет от децата си миналата седмица в Лос Анджелис за световната премиера на „The Eternals“ (Вечните), отново разчиташе на присъствието им в Рим, пише БГНЕС.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

 Актрисата се появи ръка за ръка с двете си дъщери Захара и Шайло, съответно, на 16 и 15 години. Известната им майка носеше дълга сребриста рокля, Захара беше избрала много елегантна рокля в бяло и златисто, а Шайло – малка черна рокля и... чифт маратонки.

Салма Хайек и Анджелина Джоли са супергерои в новия филм "Вечните"

Това последно допълнение към "House Marvel" разказва епичната история за група безсмъртни герои, принудени след хиляди години да излязат от сянката и да се съберат, за да се борят срещу най-стария враг на човечеството - Девиантите. Салма Хайек и Анджелина Джоли се появяват заедно на плаката за лентата на Клои Чжао. Във филма участват още Ричърд Мадън, Джема Чан, Кумаил Нанджани и Кит Харингтън.

Анджелина Джоли с книга за правата на децата (ВИДЕО+СНИМКИ)

По време на снимките през 2019 г. Анджелина Джоли каза пред списание "People", че децата й са щастливи да я видят да играе толкова силен герой като Тена. „Това, което ме прави много горда, е, че те искат да ме видят силна“, каза тя. „Ще работя много усилено, за да дам на The Marvel Cinematic Universe героинята /Тена/, която заслужава“, добави още тогава Джоли.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.