Най-добрият български професионален боксьор се завръща на ринга след близо година отсъствие

Най-добрият български професионален боксьор в тежка категория - Кубрат Пулев, се завръща на ринга след близо година отсъствие. Кобрата се впуска в ново предизвикателство. Той ще участва в нов вид спорт, наречен Triad combat, който изправя боксьори срещу бойци от смесените бойни изкуства. Галавечерта с дебюта на Пулев ще се състои на 27 ноември в Арлингтън, Тексас. 

„Поканиха ме да участвам срещу много сериозен противник – Витор Белфорт. Той е бивш световен шампион в ММА мачовете. Смятам, че съм доста по-добър и трябва да го победя”, каза боксьорът.  

Кубрат Пулев излиза на ринга в нов вид спорт

Той разкри, че на професионалния боксов ринг през следващата година ще има интересни мачове. „Има боксьори, които искат да премерят сили с мен. Ще направя всичко възможно мачовете да се играят на наша територия. На мен ми е изключително приятно да се бия пред българска публика. Тази огромна любов зарежда много”, каза Пулев.

Повече гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.