Вижте докога ще важи промоцията

Публичен дом във Виена предлага ваксинация срещу COVID-19 в замяна на безплатен 30-минутен сеанс с дама по избор. Промоцията ще бъде по четири часа всеки понеделник през ноември и е опит да бъдат окуражени мъжете да се имунизират. Австрия наложи строги рестрикции на неимунизираните срещу COVID-19 - те не могат да посещават ресторанти, хотели, фризьорски салони и големи обществени събития. Собственикът на заведението, организирало промоцията разказа, че е стигнал до решението за нестандартната си кампания, след като видял статистиката за процента имунизирани в Австрия. 

COVID-19: В Австрия е обявен червен код, влизат в сила нови ограничения

"Гледах статистиката и прочетох, че ни трябват 70-75 процента ваксинирани, за да постигнем стаден имунитет, но в момента сме едва на 63 процента. След това видях в статистиката, че предимно мъже, повечето мъже - мигранти отказват ваксинация и дори не знаят, че могат да бъдат имунизирани. Затова искахме да се насочим към тази група и решихме да направим тук ваксинационен център", заяви управителят на клуба Петер Ласкарис. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.