Те ще се появят в пети сезон, който ще излезе през 2022 г.

Баща и син ще влязат в ролите на принцовете Чарлз и Уилям в сериала "Короната". Английският актьор Доминик Уест ще се превъплъти в британския престолонаследник и най-голям син на кралица Елизабет – Чарлз. Досега ролята изпълняваше Джош О'Конър.

Netflix пуска скандалното интервю с принцеса Даяна

Според списание „Варайъти” 13-годишният син на актьора – Сенан, ще влезе в образа на младия принц Уилям. Младежът е впечатлил продуцентите със записа си от прослушването.

На Сенан е поверена ролята на тийнейджъра Уилям, а Тимъти Самбор ще изиграе принца в детските му години. Според изданието Уест ще се появи в последните няколко епизода от петия сезон на хитовия сериал, който се очаква да излезе през 2022 г.

Бележка от принц Хари в ковчега на Даяна трогнала 16-годишната Меган Маркъл

Последният сезон проследи романса между Чарлз и Даяна Спенсър. Предполага се, че следващите серии ще се съсредоточат върху проблемния брак на двойката и развода им. Трагичната смърт на принцесата на народа също е залегната в драмата на Netflix. А един специален епизод ще бъде посветен на интервюто на Лейди Ди с Мартин Башир от 1995 г.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.