Веси Бонева, Прея, Надежда Панайотова и Филип Аврамов озвучават част от героите

За своя 60-и юбилеен пълнометражен анимационен филм, Дисни ни отвеждат до едно изключително цветно и изпълнено с много настроение и музика приказно място, наречено "Енканто". Там ще се запознаем с магическото семейство Мадригал, чиито членове са надарени със специални дарби – всички, освен 15-годишната Мирабел, която ще открие, че да си обикновен е най-необикновеното нещо.

Веси Бонева, Прея, Надежда Панайотова и Филип Аврамов дават гласовете си на част от шеметните и колоритни герои в българската версия на анимацията.

Анимацията "Ела, изпей! 2" завладява кината у нас (ВИДЕО)

Изпълнен с много настроение, музика и цветове, Енканто ще ни срещне с различна и пленяваща култура и с герои, колкото различни, толкова и познати. Защото без значение къде се намираме по света, всички семейства си приличат. И вярваме или не, магията е навсякъде около нас, само трябва да я потърсим.

Режисьори на "Енканто" са Байрън Хауърд (Зоотрополис, Рапунцел и разбойникът) и Джаред Буш (Зоотрополис), който е и сценарист заедно със сърежисьорката на филма Чарис Кастро Смит (The Death of Eva Sofia Valdez). 

Влизаме във вълшебния свят на Енканто с любимите си български артисти от 26 ноември само в кината на 2D и 3D.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.