Под изящната маска се криеше Виктория Георгиева, а Крисия и Миро заеха почетните второ и трето място в най-мистериозното шоу

Грандиозно шоу отбеляза финала на третия сезон на най-мистериозното предаване в телевизионния ефир - „Маскираният певец“ с водещи Герасим Георгиев – Геро и Краси Радков. След 13 предавания, изпълнени с потайности и загадки, зрителите на NOVA избраха и големия победител. Певицата Виктория Георгиева, скрита под любимата маска на Госпожицата, запази тайната на великолепния костюм и остана неразпознаваема до самия край. Тя успя да опази в анонимност самоличността си три месеца и да предизвика пълно объркване в изтъкнатите детективи Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев. Това е и първият герой в историята на предаването, който няма загуба в музикалните дуели през целия сезон. 

ГАЛЕРИЯ:  Тринадесети епизод на "Маскираният певец" - сезон 3

„Много съм развълнувана. Благодаря на всички за подкрепата, както и на целия екип. За мен това беше едно невероятно преживяване и едно от най-хубавите неща, които ми се случиха тази година. Благодаря за шанса да изживея тази мечта“, призна Виктория Георгиева, която покори публиката с невероятен глас и артистично присъствие. Нейната звезда за първи път изгря на сцената на музикалния формат Х Factor, а тази година бе и българският представител на международния песенен конкурс Евровизия.

 

 

 

​Герасим Георгиев–Геро и Краси Радков – часове преди финала на „Маскираният певец“ – сезон 3

Почетното второ място зае закачливият Гъбарко, в чийто образ умело се превъплъти младата певицата Крисия, а на трета позиция се оказа поп певецът Миро, под атрактивния костюм на Носорогът.

 

 

„Много се радвам да бъда тук и много съм развълнувана. Всички са страхотни, а за публиката нямам думи! Обичам ви!“, сподели Крисия, която предизвика колебание в звездните детективи.

 

 

 

Единствено Миро бе разпознат единодушно от Панела. „Колко е хубаво да ви видя с истинските си очи. Това е едно от най-хубавите преживявания, които имам. Благодаря на всички. Страхотен каст този сезон. Аплодисменти за нашите водещи и за целия екип“, каза Миро.

 

 

 

Впечатляващ спектакъл завладя сцената на големия финал на третия сезон на „Маскираният певец“. Гъбарко, Носорогът и Госпожицата изпяха по две песни в борбата за гласовете на зрителите, а след това вдигнаха публиката на крака с общо изпълнение на хита на Majestic и Bonnie M – “Rasputin”. Минути преди дългоочакваното разкриване на победителя, охраната на маските също излезе със специално изпълнение на „I Wanted That Way” на американската бой банда Backstreet Boys.

 

 

 

 

 

Феновете на предаването станаха свидетели и на още изненади по време на финалното шоу. Две гост-маски също бяха свалени. Под внушителния костюм на Бухалът успешно се беше скрил Башар Рахал, а невероятната Деси Добрева даде живот на любимата маска на Принцесата.

 

 

При изключителни мерки за сигурност и огромен зрителски интерес, 14 тайнствени маски станаха истинска сензация и завладяха телевизионния ефир тази есен. Виктория Георгиева е третият победител в историята на формата в България. Първата победа грабна певицата Михаела Маринова през 2019 година, която най-дълго успя да опази тайната си зад образа на Гарвана. А на финала на втория сезон последна падна маската на Баба Яга, зад която се оказа актьорът Борислав Захариев, известен като Боби Турбото.

 

 

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.