"Шпорите" приемат френския си съперник - Рен, в четвъртък

Бум на COVID-19 в Тотнъм преди ключовия мач с Рен от Лигата на конференциите. "Шпорите" приемат френския си съперник в четвъртък от 22:00 часа българско време и трябва да търсят задължителна победа, за да продължат напред в турнира.

Медиите в Англия съобщават, че редици играчи на лондончани са дали положителна проба за коронавирус и трябва да се подложат на 10-дневна карантина. Към момента изглежда малко вероятно двубоят с Рен да бъде отложен, тъй като за целта един отбор трябва да разполага с по-малко от 13 здрави играчи или да няма нито един вратар. Възможно е обаче ръководството на Тотнъм да поиска от Висшата лига да отложи двубоя с Брайтън през уикенда, тъй като Лигата разглежда всяка молба поотделно и взима решение.

Под ръководството на новия мениджър Антонио Конте Тотнъм подобри представянето си и се изкачи до пето място в класирането на Англия.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

 
Източник: БГНЕС