Те са от родния и световен шоубизнес

През 2021 г. под венчилото минаха някои от най-популярните звезди от българския и световен шоубизнес.

Една от най-коментираните звездни сватби бе тази на Мария Игнатова и Ивайло "Нойзи" Цветков. Те се венчаха в тесен семеен кръг в село Житен. Булката бе заложила на рокля в нежен бледорозов нюанс, а младоженецът - на костюм в черно и бяло.

Най-екстравагантните и скъпи звездни сватби (ГАЛЕРИЯ)

Двойката дълго време криеше връзката си и затова щастливата новина бе изненада за много от почитателите им. През лятото на 2020 г. двамата се появиха заедно на тържеството по случай на 51-ия рожден ден на съпругата на Маги Халваджиян - Кремена.

В края на септември под венчилото минаха актьорът Ивайло Захариев и половинката му Станислава Славчева, която е компютърен специалист. Щастливата новина съобщи самият той в социалните мрежи. На страницата си във Facebook звездата от "Под прикритие" и "Пътят на честта" публикува фотоси от събитието и написа: "Новото семейство Захариеви". Кумове бяха актьорът Ники Станоев и приятелката му Наталия.

Най-красивите кралски сватбени рокли за всички времена (ГАЛЕРИЯ)

Поп фолк звездата Мария пък се омъжи за трети път. Изпълнителката обяви новината с публикации в Instagram. Тя каза "да" на своя любим Мирослав на скромна церемония в тесен семеен кръг.

Още за звездните сватби от отминаващата година гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.