Сред двойките, чиято любов угасна, са Дженифър Лопес и Алекс Родригес и Ким Кардашиян и Кание Уест

През изминалите 12 месеца редица звездни двойки сложиха край на любовните си взаимоотношения и поеха по различни пътища. Представяме ви най-шокиращите раздели в света на шоубизнеса за отминаващата 2021 г.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

На пръв поглед перфектната им връзка, приключи с официално изявление, с което обявиха, че са прекратили романтичните си отношения.

„Разбрахме, че сме по-добри като приятели. Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме в споделените ни проекти“, обяви бившата вече двойка.

Бейби бум сред звездите през 2021 година

Много фенове забелязаха, че певицата е свалила пръстена, който Родригес й подари за годежа им на Бахамите. За връзката на Дженифър Лопес и Алекс Родригес стана известно през 2017 г. През 2019 г. той направи на любимата си предложение за брак. Двойката отлагаше сватбата няколко пъти: първо, защото Лопес се готвеше за голямо турне за 50-ия си рожден ден, а след това - и заради пандемията от коронавирус. Някои пък смятаха, че отлагането на сватбата е заради изневяра на Алекс с риалити звездата Мадисън Лекрой.

Според близки до Джей Ло обаче истинската причина е възродената любов на звездата с актьора Бен Афлек, с когото се събраха отново след 17 години.

Бен Афлек и Ана Де Армас

Връзката им разби сърцето на звездата от филма „Джеймс Бонд“ Ана Де Армас, с която Бен се срещаше в продължение на година. Новината за раздялата изненада почитателите им, особено след като през декември 2020 г. двамата заживяха заедно, а Афлек представи Ана на трите си деца - Вайълет, Серафина и Самюел, от брака с бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

Ким Кардашиян и Кание Уест

Те изглеждаха идеалната двойка. Затова новината за развода им изненада мнозина. Инициатор на раздялата бе Ким, която все по-трудно понасяла биполярното разстройство на съпруга си.

Искът на американската риалити звезда бележи края на един от най-известните и публични звездни брачни съюзи. Още през януари бе съобщено, че двамата са в преговори за споразумение след близо седем години брак. Кардашиян поиска споделено попечителство върху четирите деца. В съдебните документи се посочва, че предбрачният договор ще определи как ще се подели имуществото на двойката.

Непреодолими различия са изтъкнати като причина за молбата за развод, в която не е посочена дата на раздялата на двойката.

Ким и Кание започват връзка през 2012 г. и първото им дете се ражда през 2013-а. Уест предлага брак на любимата си от екрана на бейзболен стадион на „Сан Франциско Джайънтс“.

Двамата се ожениха на 24 май 2014 г. на церемония във Флоренция. Бракът с Ким е първи за Уест и трети за Кардашиян (40 г.) Те имат две дъщери - Норт и Чикаго, и двама сина - Сейнт и Псалм.

Зейн Малик и Джиджи Хадид

Драмата помежду им започва в ранните часове на 28 октомври. Тогава в социалните мрежи се появиха твърдения, че бившият член на One Direction е ударил майката на приятелката си - Йоланда Хадид, която се опитала да влезе в дома му през деня, когато Джиджи не е била там.

Малко по-късно изпълнителят излезе с официално съобщение в социалните мрежи, в което отрича всички обвинения. Той написа, че е човек, който пази личното си пространство и това на дъщеря си Кай и иска да създаде безопасна среда, в която тя да расте.

Зейн и Джиджи започнаха своя романс през 2015 г., когато се появиха заедно на парти след Американските музикални награди.

Знаменитостите, които сключиха брак през 2021 г. (ВИДЕО)

През май 2016 г. двойката участва в първата си обща фотосесия, заставайки на страниците на списание Vogue. След няколко години на бурен романс, пътувания, снимки и партита, Зейн и Джиджи решиха, че е време да се разделят. През март 2018 година те споделят отделни съобщения в социалните мрежи, потвърждавайки новината. Раздялата им обаче не издържа дълго, и през януари 2020 година отново бяха забелязани ръка за ръка в Ню Йорк. Те потвърдиха събирането си с публикация за Свети Валентин. През април 2020 година стана ясно, че Хадид е бременна, а през септември се роди дъщеря им Кай.

Шон Мендес и Камила Кабейо

Любовната приказка на Шон Мендес и Камила Кабейо приключи през ноември. Това съобщиха самите те в социалните мрежи.

"Здравейте, приятели! Решихме да прекратим романтичните си отношения, но обичта ни един към друг все още е силна. Започнахме връзката си като най-добри приятели и ще си останем такива. Благодарим на всички за подкрепата", написаха изпълнителите.

23-годишният Шон и 24-годишната Кабейо бяха една от любимите двойки на младото поколение. Познанството им датира от 2014 г., но романсът им стартира през лятото на 2019-а след излизането на хита им Senorita.

Илон Мъск и Граймс

През септември американският предприемач Илон Мъск и канадската певица Граймс се разделиха след три години брак. 50-годишният ръководител на SpaceX и Tesla подчерта, че той и 33-годишната звезда са останали в добри отношения и продължават съвместно да отглеждат едногодишния си син.

„Разделихме се, но все още се обичаме, виждаме се често и сме в страхотни отношения“, заяви милиардерът.

Причината за развода е това, че се налагало през цялото време да живеят далеч един от друг заради служебни ангажименти.

Граймс се запозна с Мъск през 2018 г. През май миналата година им се роди син, който е шесто дете за бизнесмена и първо - за изпълнителката.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.