Междувременно все още не е ясно как и дали ще има продължение на сериала "И просто така"

„Сутрешен блок“ с участието на Дженифър Анистън и Рийз уидърспуун и„емили в париж“ с лили колинс. Звездите потвърдиха, че започват работа по снимките на нови сезони, които се очаква да излязат в края на годината.

Продуцентите на сериала The Morning Show дадоха зелена светлина за снимките на трети сезон на шоуто. Дженифър Анистън, която влиза в ролята на Алекс Лийви също потвърди новината в социалните мрежи както и Рийз Уидърспун, която също е основен персонаж във филма, превъплъщавайки се в образа на Брадли Джаксън.

Актрисите играят тв водещи на сутрешен блок, а темите, които засягат, са особено наболели проблеми като дискриминация, движението#MeToo, президентските избори и разбира се Ковид-19.

Вторият сезон на сериала „Сутрешен блок“ се състоеше от десет епизода, последният от които бе показан в средата на ноември. Третия сезон ще бъде готов в края на 2022 -ра година.

“Емили в Париж” пък ще продължи с трети и четвърти сезон.

ЗВЕЗДНИ СВАТБИ: Актрисата Лили Колинс и топ модела Джасмин Туукс се омъжиха

Емили ще се върне в Париж за още два сезона След изключителния успех на сериала "Emily in Paris" актрисата Лили Колинс също анонсира, че подготвят 3-ти и 4-ти сезон. На страницата на поредицата беше публикувано кратко видео събрало най-добрите моменти на Емили в Града на любовта, а описанието под него гласи "Нова година, нови възможности".

Вторият сезон дебютира на 22 декември и само за първите четири дни след премиерата си се изкачи на върха на Топ 10 в 94 държави.

Към момента няма официална информация за начало на снимките и предполагаемата премиера, но се очаква да излезе в края на 2022 г.

Дарън Стар, който е създател на сериала ще работи успоредно както по „Емили в Париж , така и по продължението на „Сексът и градът“ – „И просто така“ . Както вече стана ясно Ким Катрал, която изигра Саманта Джоунс отказа да се включи в новите серии, но се обсъжда варианта да участва в „Емили в Париж“. Дали Дарън Стар ще преплете двата сериала в едно предстои да разберем.

В Ню Йорк започнаха снимките на продължението на „Сексът и градът“ (ВИДЕО)

Междувременно все още не е ясно как и дали ще има продължение на сериала "И просто така", тъй като в момента всички преговори са прекратени заради скандала около актьора Крис Нот, който непосредствено след излизането на новата поредица бе обвинен в сексуално насилие от няколко жени. Актьорът отрича твърденията, но бе уволнен от сериала The Equalizer на CBS, а продуцентите на „И просто така „ премонтират финалния епизод , в който той участва. Нот трябваше да се появи в ретроспективните мисли на Кари, преди тя да разпръсне пепелта на Тузара в река Сена, но кадрите няма да бъдат излъчени.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.