Двойката сключи брак през декември 2020 г.

Памела Андерсън подаде молба за развод с петия си съпруг, бодигардът Дан Хейхърст, само година след като се омъжи за него. Журналисти научиха за това от източник, близък до двойката, по-късно информацията беше потвърдена от представителя на актрисата.

Как се промениха актьорите от „Спасители на плажа” (ГАЛЕРИЯ)

Близък на двойката каза за Page Six, че звездата на „Спасители на плажа” искала да напусне съпруга си, защото той бил „лош, недоброжелателен човек и не я подкрепял“. Самият развод ще се извърши в родната Канада на Андерсън, където тя и Дан живееха след сватбата им на Бъдни вечер през 2020 година.

Инсайдерът нарече краткия съюз на Памела и Дан "пандемичен вихър", който утихнал. Хейхърст беше бодигард на Андерсън, преди романът им да започне. Макар пандемията първоначално да е била щастливо време за тях, съвместната карантина в крайна сметка е довела до охлаждане на чувствата, добави вътрешният източник.

Памела Андерсън отново захвърли дрехите (ГАЛЕРИЯ 18+)

„Те се опознаха по-добре и по този начин Памела осъзна, че Дан всъщност не е този, от който се нуждае. В момента между тях няма приятелски отношения, тъй като тя решила, че нямат нищо общо, той не се държал с нея така, както тя би искала”, допълни инсайдерът.

Познат на двойката отбелязва, че въпреки кавгите, Дан е искал да подобри семейните отношения, но Памела очевидно е била разочарована от партньора си.

Отначало тя каза, че й харесва да бъде с обикновен човек, който може да смени крушка, но в крайна сметка, въпреки че една крушка е нещо необходимо, той не може да задоволи другите й нужди, написа Page Six.

СНИМКИ НА ПАМЕЛА АНДЕРСЪН ПРЕЗ ГОДИНИТЕ 

Личният живот на Андерсън многократно е бил в центъра на вниманието на репортерите и винаги е бил бурно обсъждан. Най-известният й брак е с барабаниста на Mötley Crüe Томи Лий, от когото тя има синове - Брандън на 23 години и Дилън на 22 години. Бурният семеен живот на двойката и скандалът с изтичане на секс касета с двамата вдъхновиха нов сериал на Hulu, Pam & Tommy, с участието на Лили Джеймс и Себастиан Стан. Самата Андерсън не е одобрила снимките.

Андерсън бе омъжена преди това за музиканта Кид Рок и музикалния продуцент Рик Саломон, за когото се омъжи два пъти. Бракът й с холивудския продуцент Джон Питърс от януари 2020 година продължи само 12 дни.

През последните години Памела е известна и като гражданска активистка. Тя се изказа в защита на основателя на WikiLeaks Джулиан Асандж, подкрепи борбата за правата на животните, изказа се срещу сексуалното насилие и порнографията. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Източник: БГНЕС