Припомнете си как режисираната им спецакция пред немските журналисти е на път да се провали под зоркия поглед на завърналия се от Брюксел Краси Ранков

В епизода тази вечер на "Полицаите от края на града” Краси Ранков в ролята на комисар Желязков се завръща от Брюксел. Чул е, че Пацо и хората му са "подкарали сръбската мафия” и дори ги хвали, защото немците са във възторг от тях. Иска само подробен доклад.

Техният страхотен план – да инсценират разпит, бързо да затворят случая и да се отърват от немските журналисти е в задънена улица, защото заподозреният е глухоням. Още една дребна подробност е на път да ги провали – оказва се, че всичките им разговори в участъка са записани от скрита камера. За да замаскират нещата, те ще се опитат да вземат всички записи и да ги дублират отново.

Любов по неволя и тайна мисия в "Полицаите от края на града"

Марги е в депресия, заради провала си като проститутка под прикритие. Екипът има идея, а Стефания има огромното желание да им помогне. Едно любовно писмо от таен обожател ще породи куп недоразумения, а лудо влюбената в инспектор Пламенов Марги е готова дори да се премести в друго РПУ заради “забранената си любов”. За да спаси положението и честта на Желева, Господинов ще се разкрие като нейния уж таен обожател. Как ще реагира Марги на новината и ще отговори ли на чувствата му – предстои да разберем.

Още няколко заплетени любовни истории ще видим в предстоящия епизод на полицейския комедиен сериал. Калата е готов да се изнесе от дома на Джиджи според уговорката, но виждайки, че Джиджи е в беда, макар и с риск за живота си той ще събере смелост и ще се опълчи на бившия й съпруг Манол, излязъл наскоро от затвора. Тази негова постъпка може да се окаже искрата, която ще разпали една нова любов.

Спасителна операция в "Полицаите от края на града"

Силвия се подготвя за предстоящата си сватба, но точно когато всичко изглежда ясно, нещата ще се объркат.

Тайната любов на Криси ще излезе наяве, когато неочаквано Пацо намира снимките ѝ по бельо с посланието “Крис, обичам те!”. Дали това ще наруши трайно хармонията в дома на Пацо и как ще повлияе на отношенията между двамата приятели?

Не пропускайте “Полицаите от края на града” този петък в 21.00 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.