Той засегна въпроса съвсем накратко

Крис Рок вчера се качи на сцената за първи път, откакто беше зашлевен от Уил Смит по време на церемонията на наградите „Оскар”. Комикът получи бурни аплодисменти от публиката в Бостън, съобщи Асошиейтед прес.

Рок засегна въпроса за шамара съвсем накратко, като каза, че все още осмисля случилото се в неделя и не спомена името на Смит. „Освен странната случка, животът е доста хубав”, каза Рок в един момент по средата на изпълнението си.

Джейда Пинкет Смит с първи пост в Instagram след скандала на "Оскарите"

Нощното представление в Бостън се състоя само три дни, след като Смит удари комика заради шега по адрес на съпругата му Джейда Пинкет Смит.

Рок беше облечен изцяло в бяло за представлението си в Бостън и изглеждаше смутен от многобройните овации, които получи, посочва АП. Аплодисментите продължиха с минути, а феновете крещяха: „Обичаме те, Крис!”. Един от тях извика, че Рок трябва да съди Смит.

Уил Смит се извини на Крис Рок

Цените на билетите скочиха след конфронтацията на церемонията за „Оскарите", но вчера комикът даде да се разбере, че няма да говори дълго за нея. „Ако сте дошли да чуете това, аз... Имам шоу, което написах преди този уикенд”, обясни Рок.

Уил Смит вече се извини на комика. Той определи поведението си като „недопустимо и непростимо”. Поднесе извинения и на Киноакадемията на САЩ, и на зрителите.

Може ли да отнемат "Оскара" на Уил Смит

Уил Смит зашлеви Крис Рок по време на „Оскарите” (ВИДЕО)

Филмовата академия на САЩ осъди действията на Уил Смит, ще разгледа случая

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БТА