“Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната", написа Трифонов в личния си Facebook профил

“Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната. Да, знам, че звучи малко странно, при положение, че "Има такъв народ" е част от управляващата коалиция, но е факт. Нелеп факт”. Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в личния си профил във Facebook.

Каримански: Много от антикризисните мерки не са обсъждани с ИТН

"Защото представителите на “Продължаваме промяната” в този кабинет нито се допитват до коалиционните си партньори, нито чуват какво им казват, нито си вземат бележка, а много често правят каквото си искат. И много често това изобщо не е добро за страната", пише още Трифонов.

 

По думите на Трифонов представилите на ПП “много често говорят. без да има нужда от теми, от които не разбират”. Пример за това той дава спрените доставки на газ. 

“Най-изненадващо се обаждат финансовият министър Асен Василев и, представете си, Лена Бориславова. И двамата са невероятни експерти по енергетика, особено Лена. По-лошото е, че говорят неверни неща, например за очакваната цена на газа. И не само. Създават неверни очаквания”, написа лидерът на ИТН.

“Къде останаха обещанията, че всеки ден ще осветлява по една далавера на ГЕРБ? Къде са онези открити осем милиарда крадени пари? Къде е премахването на модела “ГЕРБ”, при положение, че в кабинета има кадри на ГЕРБ като министри”, обърна се Трифонов към коалиционните партньори от ПП.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.