По неофициална информация звезда на ЦСКА е разпитан по случая

Двама души са били простреляни на бензиностанция на Околовръстното в София. Става въпрос за спречкване между две групи, прераснало в престрелка, потвърдиха за NOVA от МВР. 

Мъж на 36 години е в тежко състояние с кръвозагуба. Другият - на 26 години, е по-леко пострадал. И двамата са настанени във ВМА. От Спешна помощ обясниха, че сигналът към тях е подаден в 22:25 ч., като шест минути след това екипите са били на място.

По неофициална информация все още задържани за стрелбата няма. Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е разпитан в 7 РПУ. На мястото на инцидента е приятелката му - певицата Мария Цветкова с артистичен псевдоним Ариа.

Скоро след стрелбата „червените” публикуваха официална позиция на сайта си. „Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като тази вечер е бил замесен в престрелка на Околовръстното шосе в София, бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното: „Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си”. Какво точно се е случило ще установят органите на реда, като ние имаме пълното доверие в нашия състезател, че не е бил замесен в престъпление”, пишат от клуба.
 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.