Трима от чужденците в отбора са отказали да играят срещу "Ботев" (Пловдив)

Часове преди началото на двубоя от efbet Лига между ЦСКА и „Ботев” (Пловдив), се зароди напрежение на стадион „Българска Армия“, предаде Gong.bg. Фенове на „червените” не допуснаха футболистите да влязат на стадиона през Сектор А. На място присъстваха и полицаи, които укротиха нажежената обстановка, а играчите успяха да пристигнат в съблекалните на съоръжението през Сектор Б.

Вандалски акт на стадион "Българска армия"

Футболистите на ЦСКА бяха замервани с банани и шишета с вода, като пред стадиона се бяха събрали множество полицаи. Запалянковците на „червените” скандираха и обидни думи по адрес на собственика на клуба Гриша Ганчев, а играчите бяха посрещнати с викове: "Вън от ЦСКА!".

Трима от чужденците в ЦСКА са отказали да излязат срещу „Ботев” (Пловдив). Йоан Баи, Амос Юга и Брадли Мазику са извън тимовия лист по тяхно искане. Георги Йомов обаче е в стартовия състав, въпреки проблемите, в които се забърка през последните дни.

По-рано днес на терена на „Армията“ бе извършен вандалски акт, след като бе смачкана една от вратите на стадиона.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: Gong.bg