Във френския град се състоя дългоочакваната прожекция на филма “Времето на Армагедон”

На червения килим на кинофестивала в Кан се състоя дългоочакваната прожекция на филма “Времето на Армагедон” на режисьора Джеймс Грей. Той се завръща в китното френско градче девет години след премиерата на „Имигрантът”. Под блясъка на светкавиците застана Ан Хатауей, която си партнира с Антъни Хопкинс.

Cюжетът е вдъхновен отчасти от детските спомени на режисьора и проследява преживяванията на ученици от местно училище в Куинс през 80-те години. Това е дълбоко лична история за силата на семейството и преследването на американската мечта. В главните роли влизат актьорите Ан Хатауей, Джеръми Стронг и сър Антъни Хопкинс, който не се появи на Кроазет.

Кинофестивалът в Кан е едно от най-очакваните събития не само заради селекцията качествени филми, но и заради любопитството какво ще облекат звездите на червения килим.

Ан Хатауей за първи път посещава фестивала в Кан. Облечена в бяло тя беше истинско олицетворение на изящността и свободата на духа. Тоалетът й е дело на дизайнера Джорджо Армани – елегантна бляскава рокля, съчетана с интересни ръкави във формата на панделка и дълъг шлейф, който я следваше по стъпалата към фестивалния дворец.

Индийската актриса и носителка на титлата „Мис Свят“ за 1994 година Айшвария Рай бе сред най-впечатляващите дами на вечерта. Не случайно модните критици я наричат – кралицата на червения килим в Кан. Според мнозина пастелно розовата й рокля на дизайнера Гаурав Гупта е едно от най-красивите модни творения представяни на фестивала до момента. Тоалетът обшит със сребристи ивици, имаше в допълнение впечатляващ ореол, който се издигаше от раменете й.

Актрисата Дипика Падуконе, която е член на журито се появи за прожекцията на филма в червена рокля с дълбоко деколте на Луи Вюитон. Звездата е първата индийска знаменитост посланик на модната марка. Тоалетът й имаше дълъг шлейф и пеплум на талията, а на врата й блестеше огърлица за милиони.

Топ моделът Адриана Карембьо вече не дефилира за големите имена от висшата мода, но винаги е сред звездите с най-впечталяващи визии. Тя беше избрала тоалет в черно и бяло, съчетан с кожени ръкавици и блестяща огърлица с диаманти. Звездата с най-дългите крака в света дефилира по червения килим обсипана от бляскавите светкавици на фотографите.

Почитателите й не я очакваха на Кроазет, но тя заслепи всички. На червения килим в Кан се появи и кинозвездата Джулия Робъртс. В черен стилен костюм с кадифен смокинг, дело на Луи Вюитон и елегантни сандали на токчета, звездта мигновено прикова вниманието към себе си.

Хубавата жена носеше огърлица от 18-каратово злато. Лъчезарна, усмихната и естествена, актрисата дълго позираше пред фотографите.

Вижте повече по темата във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.