По време на нея е бил ударен полицейски автомобил

Гонка с полиция завърши със зрелищен арест в нощта на понеделник срещу вторник. По данни от СДВР  около 5:30 при провеждане на регулярна операция по противодействие кражби на коли, патрул на Първо РПУ забелязал в района на кв. „Изток" луксозна кола с разбита ключалка. Започнало е издирване на собственика. По същото време полицаите видели и мъж, който се качва в колата и потегля с нея.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Незабавно организирали заградителни действия с цел спиране и проверка на автомобила и установяване на шофьора. След като мъжът ги забелязал, дал газ и ударил полицейския автомобил, след което напуснал района. След около километър преследване, шофьорът изоставил колата в гориста местност край гара „Пионер" и бяга.

Веднага започва издирването му. Мъжът е задържан около 6:40 часа сутринта. Оказало се, че е 32-годишен стар познайник на униформените. Той е криминалнопроявен, отново за кражби на коли. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.