„Надяваме се да стигнем до този тип разрешаване на проблема", коментира от своя страна Искрен Митев

„Вървим в посока на това да осигурим пълно мнозинство”. Това заяви в Стара Загора депутатът от „Продължаваме Промяната" Атанас Михнев, цитиран от БГНЕС. 

Той коментира, че не може да се говори за пазарене, когато няма цена, и обясни това с Търговския закон. „Търговският закон казва, че при търговската сделка, като няма цена за дадена стока, е нищожна. Това, което ние пазарим и това, за което ние се пазарим, са хора с правилната мотивация да променят България".

Във връзка с казуса с ГКПП "Капитан Андреево" той заяви, че се изправят срещу мафията. „Не на страната на мафията, която може би е плащала пари на всички досегашни политически сили, а срещу мафията и на страната на държавата. Такива хора вярваме, че ще намерим".

На журналистически въпрос дали такива хора вече са намерени, Михнев отговори положително. Запитан дали тези хора са 12 на брой, депутатът каза: „Не, по-малко. Вървим в посока на това да осигурим пълно мнозинство”.

Думите на Михнев веднага бяха опровергани от съпартиеца му Искрен Митев. Той обясни, че има „извъртане на думите на Михнев". „Това, което е казал Михнев - повторил е думи, казвани и преди: че ние работим в тази посока или по-скоро - надяваме се да стигнем до този тип разрешаване на проблема", обясни Митев.

ВСИЧКО ЗА КРИЗАТА В КОАЛИЦИЯТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС